Pokud resetujete nastavení na iPhone, která bude smazána. Zálohování s cloudovým úložištěm ICLAD

Častá otázka: Co se stane, pokud obnovíte obsah a nastavení na iPhone?

Když vyberete příkaz „Vymazat obsah a nastavení“ z přístroje, všechna data budou vymazána, včetně kreditních a debetní kartu informace v Apple Pay, fotky, kontakty, hudbu a aplikace. ICLAD, IMESSAGE, FACEETIME, Herní centrum a další budou také zakázány.

Smazat obsah a nastavení. Tato volba vymaže vše, co je na smartphonu. Po restartování zařízení bude muset zařízení konfigurovat jako nový nebo obnovení ze zálohy.

Reset iPhone do továrního nastavení

Nejjednodušší způsob, jak resetovat tlačítka iPhone pomocí standardního nástroje zabudovaného do iOS. Je skryté v nastavení, takže jeho použití předpokládá, že máte přístup k obsahu smartphonu. Jinými slovy, máte heslo pro odemknutí. Jinak se nic nestane:

V nastavení iOS existuje speciální tlačítko pro resetování a odstranění všech dat

Tato akce bude mít za následek úplný reset všech nastavení iOS a dat uložených v paměti iPhone. Mohou být vráceny obnovením zálohy. Nicméně, pro to je nutné se o to postarat předem a alespoň mít heslo z Apple ID v rychlém přístupu. Bez ní, taky, nic nepřijde.

Příčiny výboje a přípravy postupu

Informace o resetu všech nastavení na gadgetu budou užitečné a pokud máte nyní iPhone 5 nebo 5 S nebo starší model, ale máte v plánu změnit na iPhone 6 nebo 7. V tomto případě musíte provést postup zálohování, pak resetovat všechna nastavení a data ze starého telefonu, pak přenést vše do nového gadgetu.

Samozřejmě není nutné, aby takový reset bez nějakého důvodu, protože každý z vás jistě ukládá spoustu důležitých a cenných informací v iPhone, což nechce ztratit. Obnovit nastavení nebo resetovat všechny informace se používají v následujících případech:

READ  Použijte iPhone jako modem pro počítač. Zvláštnosti

Než požadujete nastavení, postupujte takto, chcete-li data uložit:

  • Zálohování iTunes;
  • Kopírovat v iTunes Všechny vaše data a aplikace s iPhone;
  • Uložte své kontakty na jiném nosiči;
  • Zkopírujte všechny fotografie v počítači;
  • Přenos videa a hudby.

Nyní se nemůžete starat, co se stane, pokud resetujete nastavení telefonu do továrny. Hlavní věc je, že jsou zachovány všechny důležité informace. Před zahájením resetování nastavení se ujistěte, že po proceduře budete k dispozici pro bezdrátový internet nebo iTunes program na přístup k přístupu k přístupu. Mobilní internet je vhodný pro ostatní dopravce. V případě iPhone je velmi důležité, aby byl telefon oficiálně odemknutý. Pokud je uzamčeno, data nelze resetovat. Pokud používáte iPad a iPod Touch, neměli byste se starat, můžete začít pracovat.

Reset iPhone do továrny prostřednictvím iTunes

Pokud jsou pro vás předchozí cesty z nějakého důvodu k dispozici nebo nepochopitelné, jsme připraveni nabídnout ještě jednu možnost, jak zcela resetovat iPhone. Chcete-li to udělat, budeme potřebovat PC, kabel, mobilní zařízení a iTunes.

Před-doporučte zadat nastavení telefonu a vypněte funkci „Najít iPhone“. Zařízení bude vyžadovat zadání hesla z účtu ICLID, po kterém bude možnost bezpečně vypnout. Nyní můžete pokračovat na nulový gadget.

  • Připojte iPhone k počítači pomocí kabelu. Je žádoucí, aby drát byl originál, bez poškození, závody. Ovlivňuje práci a jeho rychlost.
  • Spusťte iTunes a počkejte na detekci zařízení. Váš smartphone se zobrazí v levém horním rohu. Klikněte na obrázek.

Na kartě Přehled se zobrazí funkce obnovení iPhone.

Na konci procesu bude váš smartphone vrácen do počátečního stavu.

Proveďte reset

Přejít na „Nastavení“ → „Základní“ → „Reset“ a klepněte na tlačítko „Vymazat obsah a nastavení“.

Potvrďte vymazání údajů a počkejte na dokončení procesu. Pokud je systém vyzván k vypnutí funkce „Najít iPhone“, proveďte to v části „Nastavení“ → „Uživatelské jméno“ → ICLAD.

Po restartování gadgetu se na obrazovce zobrazí pozdrav a návrh, jako když se nejprve zapnete.

Pokud nemůžete provést resetování přes nastavení, protože jste zapomněli heslo, přečtěte si naše pokyny.

Pozornost! Aby nedošlo ke stažení zařízení iOS v režimu „Věčný Apple“, tato metoda nemůže být provedena na zařízení s útěkem (Ikona Cydia na domovské obrazovce). Jinak pomůže pouze tato instrukce.

READ  Jak vytvořit iPhone při volání?

Otevřete aplikaci Nastavení a přejděte do hlavní části, ve které (v dolní části) je položka menu reset, který potřebujeme.

Dále vyberte „Vymazat obsah a nastavení“ a v pop-upu klepněte na tlačítko Vymazat, pokud souhlasíte s tím, že data umístěná v zařízení budou trvale vymazány, nebo možnost vytvořit kopii, poté vymazat, pokud zařízení není neuloženo Data na zařízení.

Zadejte kód hesel a klepněte na tlačítko „Vymazat iPhone (iPad, iPhone)“ v rozbalovací nabídce.

ios je namočený a nechce se vrátit k prázdnotě. další dialogové okno se zobrazí s požadavkem na potvrzení akcí.

Pro případy, kdy je aktivována funkce „Najít iPhone“, je vyžadována dodatečná fáze identifikace s zadáním hesla pro ID Apple.

Po stisknutí tlačítka ERASE, odložte zařízení stranou.

Jak obnovit nastavení iPhone 12 na samotném zařízení

Nejjednodušší způsob, jak obnovit tovární nastavení v telefonu je použít funkci nastavení nastavení v nastavení samotného telefonu. Chcete-li to udělat, postupujte podle těchto jednoduchých akcí.

V tomto menu si můžete vybrat jednu ze dvou funkcí, které jsou v současné době vhodné. Pokud chcete obnovit nastavení, ale zároveň ukládat osobní soubory, vyberte možnost „Obnovit všechna nastavení“. Pokud chcete plně vymazat telefon ze všech dat, vyberte možnost „Vymazat obsah a nastavení“.

Zjistěte, proč nemůžete resetovat nastavení iPhone

Není pochyb o tom, že iPhone je nejoblíbenější mobilní zařízení na světě kvůli pokročilým technologiím. Pokud jde o technické vlastnosti, funkce, zabezpečení dat a elegantního stylu, iPhone je kompletní balíček, který je velmi obtížné hackovat.

Ale všechny tyto výhody fungují a naopak, když problémy se softwarem nebo hardwarem nebo uživatelem zapomíná heslo. Existuje několik důvodů, pro které uživatel nemůže resetovat nastavení iPhone do továrny. Nejběžnější z nich jsou uvedeny níže:

Jedním z nezbytných kroků při resetování nastavení pro iPhone je položka hesla. Mnoho uživatelů zapomíná na hesla pro iPhone. To samé se stane, pokud uživatelé koupili iPhone od jiného uživatele a neznáte heslo nainstalované prvním uživatelem. Pokud uživatel nezná heslo, nebude moci obnovit nastavení jeho iPhone.

Jak přeložit iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Iphone XS, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro / Pro Max, iPhone SE 2, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro / 12 Pro Max, iPhone 13. iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro / 13 Pro Max v režimu obnovení pomocí počítače

Připravte si počítač

Ujistěte se, že máte na počítači Windows nebo Mac nejnovější verzi iTunes (můžete si stáhnout). V MacOS 10.15 Catalina a následné verze namísto iTunes používají aplikaci Finder (podrobnosti).

READ  Jak importovat fotografie z iPhone na Mac. Tip: Jak povolit autorun na počítači s Windows

Připojte iPhone k počítači a otevřete iTunes. V MacOS 10.15 Catalina a následné verze, spusťte aplikaci Finder.

Vypněte iPhone

Pokud je připojen pomocí kabelu, odpojte iPhone z počítače.

Vypněte smartphone. Další akce závisí na modelu iPhone.

  • Pro iPhone X nebo novější model, iPhone SE (2. generace), iPhone 8 nebo iPhone 8 Plus, musíte současně stisknout a podržet tlačítko boku a tlačítko hlasitosti, čekání na posuvný posuvný posuvný lístek.
  • Pokud jste iPhone 7/7 plus majitel, iPhone SE (první generace), iPhone 6S a starší modely, pak jednoduše stiskněte a podržte tlačítko Single Boční, dokud se na obrazovce neobjeví posuvník vypnutí.

Posunutím posuvníku vypněte iPhone.

Přesuňte iPhone do režimu obnovení

Na iPhone najděte tlačítko velmi, musíte držet.

Stiskněte a podržte tlačítko zadané výše pro model iPhone. Okamžitě nepůjčete prstem z tlačítka, připojte svůj smartphone k počítači.

Podržte tlačítko dolů, dokud se na obrazovce iPhone zobrazí okno režimu obnovení.

Obnovení iPhone

V iTunes (nebo Finder, v závislosti na OS) se zobrazí nabídka nabízet nebo obnovit nebo aktualizovat iPhone. Vyberte „Update“ a iTunes (Finder) se pokusí přeinstalovat iOS s úspory dat nebo „Obnovit iPhone“ pro resetování továrního nastavení (všechna data budou vymazána).

V procesu aktualizace nebo obnovení lze iPhone automaticky restartovat několikrát. Nenechte se dostat do paniky. počkejte na konec stahování (obvykle 5-15 minut).

Po dokončení procesu obnovy nebo aktualizace nakonfigurujte svůj iPhone.

Pokud jste vymazali režim obnovení, ne aktualizovat, nebojte se. Stačí odpojit iPhone z počítače a stisknutím tlačítka Boční restart. Režim obnovení bude zakázán bez nutnosti obnovení nebo aktualizace zařízení.

| Denial of responsibility | Contacts |RSS